Υπηρεσίες Συμβολαίου - CallSat Pay Monthly

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα έντυπα εγγραφής και αφήστε τα υπόλοιπα σε μας! Μπορείτε είτε να μεταφέρετε τον υφιστάμενο αριθμό σας μαζι μας, ή να ζητήσετε νέο αριθμό. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε από τα πακέτα μας και να πάρετε την κάρτα SIM σας. Εκτός από την άριστη εξυπηρέτηση, στο τέλος του μήνα, θα λάβετε ένα λογαριασμό με πολύ χαμηλότερες και προσιτές χρεώσεις.

Κινητή Τηλεφωνία με Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να βρείτε προπληρωμένες κάρτες SIM καθώς και τις χρονοκάρτες ανανέωσης μας σε επιλεγμένα καταστήματα και περίπτερα.

Τοποθετήστε την κάρτα SIM στο κινητό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στο φυλλάδιο.

Η προπληρωμένη κάρτα της CallSat Mobile προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις καθώς και άριστη ποιότητα υπηρεσιών. Οι κάρτες ανανέωσης μας περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν χρόνο ομιλίας και άλλα επιπρόσθετα οφέλη. Απλά δοκιμάστε μας!

Ολοκληρωμένες Λύσεις
για Ιδιώτες

Σταθερή τηλεφωνία
για Επιχειρήσεις

Η CallSat είναι αδειοδοτημένη εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στη Κύπρο. Χρησιμοποιώντας την υποδομή μας και τα ιδιόκτητα κυκλώματά μας στο εξωτερικό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μειωμένα τέλη κλήσεων.

PrePaid Τηλεφωνία από τη CallSat

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσης 122, 2024
Tηλ: +357 22 000000
Tηλ: +357 22 498045