Παρακάτω αναλύονται ορισμένες συχνές ερωτήσεις που θα σας δώθουν άμεσα λύση σε βασικές απορίες και προβλήματα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη λύση που ζητάτε, τότε καλέστε μας στο 134 και ένας εκπρόσωπος μας το τμήμα υποστήριξης, θα σας εξυπηρετήσει.

Που και πώς πληρώνω τους λογαριασμούς της CallSat;

Οι λογαριασμοί της CallSat, μπορούν να πληρωθούν με τέσσερις (4) διαφορετικούς τρόπους.

1) Με επίσκεψη στο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών, στην Λεωφ. Αθαλασσας 121, Λευκωσία.
2) Με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσα από την ιστοσελίδα της JCC (www.jccsmart.com.cy).
3) Με την υπογραφή τραπεζικής εντολής για απευθείας χρέωση του λογαριασμού σας κάθε μήνα.
4) Με πληρωμή του λογαριασμού στα υποκαταστήματα τραπεζών.

Γιατί να γίνω συνδρομητής της CallSat;

Εμείς στην CallSat, αναγνωρίζουμε τη σημασία της προσφοράς ολοκληρωμένων και άκρως διαφοροποιημένων πακέτων που συνδυάζουν όχι μόνο την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, αλλά και τιμές προσιτές και ανταγωνιστικές. Προσφέρουμε λοιπόν, τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Υπάρχουν τεχνικές επεμβάσεις κατά την διαδικασία ενεργοποίησης της συνδρομής μου με την CallSat;

Όχι, δεν υπάρχει καμμία τεχνική επέμβαση για να ενεργοποιηθούν οι υπηρεσίες της CallSat, τόσο στη σταθερή, όσο και στη κινητή τηλεφωνία.

Αλλάζουν οι αριθμοί μου;

Είναι στη δική σας ευχέρεια να επιλέξετε αν θέλετε να κρατήσετε τον υφιστάμενο αριθμό σας ή να διαλέξετε ένα καινούργιο από την αριθμοδότηση της CallSat, τόσο για τη σταθερή όσο και για τη κινητή τηλεφωνία.

Παρέχετε 24ώρη εξυπηρέτηση;

Ναι, παρέχεται 24ώρη εξυπηρέτηση μόνο σε εταιρικούς πελάτες και μόνο για συγκεκριμένες υπηρεσίες. Ο ενδεδειγμένος τρόπος επίλυσης καθημερινών προβλημάτων ή ενημέρωσης σε θέματα που σας απασχολούν σχετικά με σταθερή και κινητή τηλεφωνία ή διαδίκτυο, είναι να επικοινωνείτε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, στο τηλέφωνο 134, καθημερινά από 07:00 έως 24:00.

Υπάρχει κόστος εγγραφής / ενεργοποίησης ή κάποια άλλη δέσμευση;

Ναι, υπάρχει κόστος ενεργοποίησης €5 για όλα τα πακέτα συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Pay Monthly. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου, δεν έχουν κανένα κόστος εγγραφής ή ενεργοποίησης.

Πως συγκρίνονται οι τιμές σας με τον ανταγωνισμό;

Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από τις τιμές μας στη σταθερή και την κινητή τηλεφωνία, που είναι κατά 15% - 20% χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό στις τοπικές κλήσεις και έως 60% χαμηλότερες στις διεθνείς κλήσεις, ανάλογα με τον προορισμό που καλείται. Στο δε διαδίκτυο, τα πακέτα μας, τόσο οικιακά όσο και επιχειρηματικά είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά.

Μπορώ να παίρνω ένα ενιαίο λογαριασμό για όλες σας τις υπηρεσίες;

Στη παρούσα φάση αποστέλλουμε ένα λογαριασμό για σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο και ένα λογαριασμό για κινητή τηλεφωνία. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, και έπειτα από την ενοποίηση τον πληροφοριακών συστημάτων μας, θα είμαστε σε θέση να στέλνουμε ένα ενιαίο λογαριασμό.

Τι υπηρεσίες προσφέρετε;

Προσφέρουμε υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας, Κινητής Τηλεφωνίας και Διαδικτύου. Παράλληλα, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα άλλων υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.

Πως μπορώ να γίνω συνδρομητής σας;

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα μας, στην οδό Λεωφ. Αθαλάσσας 121, στη Λευκωσία και εκεί θα βρείτε όλες τις απαραίτητες αιτήσεις, οπού με την βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού μας, σε ελάχιστο χρόνο θα γίνεται συνδρομητής των υπηρεσιών μας. Όλες οι αιτήσεις και τα συμβόλαια είναι διαθέσιμα και μέσα από την ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να τα "κατεβάσετε" και αφού συμπληρώσετε δύο (2) αντίγραφα, να τα προσκομίσετε στο κατάστημα μας. Θα μπορείτε επίσης, να επικοινωνήσετε με τους κατά τόπους εγκεκριμένους αντιπροσώπους, κατάσταση των οποίων θα συμπεριληφθεί σε ενευθέτο χρόνο. Τέλος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 134 για περισσότερες πληροφορίες.

Απο που μπορώ να προμηθευτώ ενημερωτικό υλικό για τις υπηρεσίες σας;

Μπορείτε να προμηθευτείτε ενημερωτικό υλικό σε έντυπη μορφή, με μια επίσκεψη στο κατάστημα μας, επί της Λεωφ. Αθαλάσσας, 121, στη Λευκωσία ή από τους κατά τόπους εγκεκριμένους αντιπροσώπους μας ή τηλεφωνώντας στο 134.

Ολοκληρωμένες Λύσεις
για Ιδιώτες

Άλλες Υπηρεσίες
για Επιχειρήσεις

Η CallSat προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παροχή υπηρεσιών χονδρικής χωρητικότητας στο internet, φιλοξενία ιστοσελίδων, domain names και e-mails... Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 134.

PrePaid Τηλεφωνία από τη CallSat

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσης 122, 2024
Tηλ: +357 22 000000
Tηλ: +357 22 498045