Η πρόκληση της παγκοσμιοποίησης

Η CallSat ιδρύθηκε το 1999 στην Κύπρο και αποτελεί μια εναλλακτική λύση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, ένα αδειούχο παροχέα, πλήρως ανεπτυγμένο και ολοκληρωμένο. Με στόχο την παροχή πρόσβασης στα πλέον ανεπτυγμένα διεθνή τηλεπικοινωνιακά συστήματα, η CallSat προσφέρει συνδεσιμότητα με πρωτοβάθμιους παρόχους παγκοσμίου εμβέλειας. Είτε επιθυμείτε μεταφορά δεδομένων, IP, επικοινωνία φωνής ή βίντεο, ή ακόμα ένα ολοκληρωμένο πακέτο, η CallSat είναι ο ιδανικός παροχέας.

Προσφέρουμε όλα τα οφέλη της τελευταίας τεχνολογίας. Έχουμε επίσης διαμορφώσει στρατηγικές συμμαχίες με τους ηγέτες στην παγκόσμια επικοινωνία, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο υψηλής απόδοσης, και να προσφέρουμε βελτιστοποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες για τις περαιτέρω ανάγκες των πελατών μας. Αξιοπιστία, ασφάλεια και ταχύτητα είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσφέρουν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Αυτά τα γνωρίσματα είναι ο πυρήνας της CallSat και οι αξίες της.

Εκτός από τις τεχνολογίες αιχμής και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, το άρτια εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών μας μπορεί να σας παρέχει τις πληροφορίες και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Υπόδειγμα Προσφοράς Διασύνδεσης και Παραρτήματα

Ολοκληρωμένες Λύσεις
για Ιδιώτες

Άλλες Υπηρεσίες
για Επιχειρήσεις

Η CallSat προσφέρει ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παροχή υπηρεσιών χονδρικής χωρητικότητας στο internet, φιλοξενία ιστοσελίδων, domain names και e-mails... Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 134.

PrePaid Τηλεφωνία από τη CallSat

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Λεωφ. Αθαλάσσης 122, 2024
Tηλ: +357 22 000000
Tηλ: +357 22 498045